Idag recenserar jag denna kit från The one -Oriflame .

Jag har ALLTID tyckt att detta med contouring inte är min grej( för att jag inte vetat hur man gör). När jag fick hem denna tänkte jag , jaha en present att ge bort, men så blev ej.. På baksidan finns en bild på hur man gör för att framhäva sina finaste drag och jag testade. WOW blev resultatet (övar lite till så kommer en bild längre fram med sminket på). Känslan är underbar och enkel att hantera, inget kladd och den håller HELA dagen. Borsten är också från Oriflame och det är den mjukaste borsten jag ägt, verkligen en keeper. 

Starka rekommendationer på denna då den är enkel att jobba med, fin lyxig förpackning med spegel, vad mer behöver man <3 

 Skriv en kommentar om du har frågor gällande produkten så svarar jag gärna :) 


Ha en fortsatt trevlig dag ...