Låt oss prata om detta MLM-företag , Network marketing jobbar med, som nu också är mitt extra arbete.
Många är jättesnabba på att reagera med att "du ingår i ett pyramidspel" .
  • Först och främst så finns inte pyramidspel (ej lagligt i Sverige). 
  • Det heter MLM företag, eller också emd finare ord Network marketing.
Ja men vad är det? VIlka företag ingår i detta och vad får du ut av det? Ska beskriva det väldigt kortfattat och ärligt här.

MLM står för Multi level Marketing , man värvas och sedan jobbar man vidare med att sälja och sedan värva fler i ert team som i sin tur ska lyckas. 
Vilka förtega jobbar såhär?
  • Lumispa
  • Herbalife
  • Nuskin
  • Oriflame
  • Avon
  • Mary Kay och många fler.
Alla dessa har sina "regler, krav" på hur man ska jobba, vad man tjänar och hur man kommer framåt. Många Influenser använder sig utav vissa företag där dem är så kallade ambassadörer åt ett företag och där dem erbjuder "koder" för att man ska handla produkten och därifrån tjänar sin provision av den försäljning så fungerar detta med. Fast det låter ju finare och bättre när en Influenser skriver jobbar som ambassadör för ett företag osv. 

Jag vet att många är skeptiska till denna typ av “extra arbete” men ni vet säkert hur bloggare får provision på att förmedla rabattkoder och göra Swipe upp på Instagram? Det är ungefär samma.

Innan jag bestämde mig för vilket bolag jag skulle jobba för läste jag noga om deras produkter , läste in mig på vad produkterna innehåller, vilka priser dem håller, är detta något jag själv vill använda mig utav? Är dessa produkter något jag skulle kunna nyttja och älska, vad står deras företag för. Vad krävs av mig, är det någon som kommer tvinga mig slutrapportera varje månad om jag sålt något eller inget? Efter noga läsning bestämde jag mig för  Oriflame som står för många bra saker. Inte bara att dem erbjuder bra produkter och fantastiska priser så får man stöttning, coachning och utbildningar man kan gå vilket på sikt kommer stödja mig i min resa. Dem är även ett företag som stödjer worldchildhood foundation, dermatologiskt testade produkter och mycket mer. Det jag säljer står jag för och är så glad att jag valde Oriflame. Detta jobbet är inget för den kortsiktiga personen som vill ah snabba pengar NU, ställ dig i kassan på helgerna då och få ett schema planerat. Detta jobb är kundrelationer som är på långsiktigt schema som man lägger upp själv, det gäller att kunna våga vara kreativ skapa event och inte vara rädd för nya kontakter. Jag är så peppad och glad för denna möjlighet. 
Har ni frågor, så ställ dem. Jag kommer försöka svara på dem så gott jag kan. 

Ha en trevlig kväll.